Please keep our forum rules in mind: we aspire to provide a safe environment for our users, so will not tolerate discriminatory, hateful, inflammatory or threatening posts. Thank you. http://mcgam.es/forum-rules
Please note that registration for the forum is age-restricted.

1V1 doesn`t work

platerno1platerno1 Posts: 1 New Member
2 days ago my 1v1 stopped working. I can choose what I want to play for e.g. 5,000 10,000 etc but when I click on the play button nothing happens. I can play in the tournament mode no problem but not in 1v1. What`s the problem?
«1

Comments

  • davylfc66davylfc66 Posts: 126 Pool Pro
    1v1 ,It won't work on Microsoft Edge
  • ΧρυσηΧρυση Posts: 154 Pool Pro
    It works in chrome
  • AlanJamesAlanJames Posts: 1 New Member
    it doesnt work for me, and I'm on a chromebook. The only thing I can do is tournaments
  • daisuttondaisutton Posts: 1 New Member
    Same here it just stopped working can only play tournaments. 1v1 button highlights but nothing happens
  • marymac1marymac1 Posts: 5 New Member
    Doesn't work for me either. I have reported it,but as yet no one has fixed this problem.Its over a week now for me.
  • G11gamingG11gaming Contributor XDPosts: 3,045 Pool Champion
    marymac1 wrote: »
    Doesn't work for me either. I have reported it,but as yet no one has fixed this problem.Its over a week now for me.

    What browser are you using? And on what platform?
  • marymac1marymac1 Posts: 5 New Member
    Using Internet explorer on miniclip website. Have tried playing through facebook but that doesn't work either. Have also tried Microsoft Edge, but no joy.
  • G11gamingG11gaming Contributor XDPosts: 3,045 Pool Champion
    marymac1 wrote: »
    Using Internet explorer on miniclip website. Have tried playing through facebook but that doesn't work either. Have also tried Microsoft Edge, but no joy.

    All i can say is i'm using chrome and i'm currently having no issues. You could try chrome or some other browsers out there, also you could try clearing IE's cache, that generally sorts out a lot of issues. Good luck my friend. :)
  • marymac1marymac1 Posts: 5 New Member
    ok thanks.
  • DENIAL_KING**DENIAL_KING** Posts: 95 Pool Player
    Lol play on mobile
  • TreasvantTreasvant Posts: 1 New Member
    Yea, 1vs1 doesn't work with Edge for the moment, but works fine in Chrome.
  • cbba01cbba01 Posts: 1 New Member
    Not working here either using Facebook on Chrome. Tried clearing cache, reinstalled and still nothing. Can play tournament only.
  • marymac1marymac1 Posts: 5 New Member
    Is anybody actually looking at this problem ?????
  • Ryan CawdorRyan Cawdor Posts: 283 Pool Pro
    marymac1 wrote: »
    Is anybody actually looking at this problem ?????

    Not **** likely. Miniclip hasn't seemingly done a thing to fix the tournament issues, what makes you think they're gonna look at this problem.... it's been a couple of weeks at least since this problem first started.
  • ZX 10 RZX 10 R Posts: 416 Pool Pro
    I knew 1v1 didn't work but checked again , anyone know what all the stuff on the screenshot means. that's m/edge mlpdtvyrgoek.png
  • ZX 10 RZX 10 R Posts: 416 Pool Pro
    edited July 8
  • zip11737azip11737a Posts: 1,612 Pool Champion
    marymac1 wrote: »
    Using Internet explorer on miniclip website. Have tried playing through facebook but that doesn't work either. Have also tried Microsoft Edge, but no joy.
    marymac1 wrote: »
    Using Internet explorer on miniclip website. Have tried playing through facebook but that doesn't work either. Have also tried Microsoft Edge, but no joy.
    marymac1 wrote: »
    Using Internet explorer on miniclip website. Have tried playing through facebook but that doesn't work either. Have also tried Microsoft Edge, but no joy.

    Same here on I.E. Tried Firefox and it was like playing racket ball in a broom closet. A small polite reply from MC would be nice.
  • ZX 10 RZX 10 R Posts: 416 Pool Pro
    Still not working on M/Edge , can't change avatar either .
  • ZX 10 RZX 10 R Posts: 416 Pool Pro
    That's can't change Avatar on M/Edge.
  • ZX 10 RZX 10 R Posts: 416 Pool Pro
    1v1 working again on M/Edge , done a windows update might have been that ?
«1
Sign In or Register to comment.

Who's Online14

Deimos666
Deimos666
killum!nati
killum!nati
Sunidhifan
Sunidhifan
The Scobester
The Scobester
+10 Guests